2013-08-29 10:08:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Kísértésbe eshet

Napi horoszkóp augusztus 29-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mindenkit a boldogsága látszatával hiteget, pedig belül tele van marcangoló kételyekkel. A párkapcsolatát illetően mégis egyedül kell határoznia, ezúttal ne hallgasson a barátaira! Akkor csak még jobban szétesne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Társasági élete felpezsdül, nyugtalan, programokkal teli időszakra számíthat. Pedig közben valamire nagyon kellene készülnie: tanulásra, vagy épp a gyermekei iskoláztatására. Ön ügyes, mindenre talál megoldást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Magánéletében kedvező változásra számíthat. Hosszú idő után rátalálhat önre a szerelem. Ez akkor is így van, ha már van társa: ez esetben vele találhatnak újra egymásra. Menjen elébe a dolgoknak! Kezdje ön a kedveskedést!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jó érzékkel bánthat meg másokat. Valahogy túlságosan mélyen találnak a szavai, a tréfái. Ne sértse meg azokat, akik épp, hogy támogatói lehetnének. Ezzel ugyanis többet árthat magának, mint másoknak. Válogassa meg a szavait!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kapcsolatainak hála, a karrierjében hamarosan kedvező változást remélhet. Még ne siesse el a dolgokat, de a mai napon valamit megalapozhat. A gyümölcsöket ugyan csak később arathatja le, de a türelme most határtalan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne hagyja, hogy bárki kihozza a sodrából! Önnek most igen nagy szüksége lenne a nyugalomra, de a környezete ezt nem mindig teszi önnek lehetővé. Ezért a belső nyugalom megőrzése ma mindennél fontosabb lehet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hamarosan gyökeresen megváltozik az élete. Az anyagi biztonsága csak az egyik szempont, van még valami, amit szintén meg kell teremtenie. Az önmegvalósítás most az egyszer fontosabb, mint a környezet elvárásainak való megfelelés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Lassan vége a nyárnak, de ön még mindig utazni vágyik. Az ön előtt álló hétvége egy különleges lehetőséget teremthet erre. Készüljön fel rá már most, sőt, ha teheti, hosszabbítsa is meg ezt a hétvégét! Vegyen ki most szabadságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma egy olyan ember érdeklődésének a középpontjába kerülhet, akitől pedig szívesen távol tartaná magát. Ne mondjon azonnal nemet, mert az illető valóban jó szándékkal közelít. És még az ön véleménye is megváltozhat róla.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hosszú időn át erős idegfeszültségnek volt kitéve, talán a munkája, vagy valamilyen betegség, rossz közérzet miatt. Most végre eljött az ideje a lazításnak. Ugyan még nem múlt el minden gondja, de már látja a végét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szokásosnál fáradtabbnak, törődöttebbnek érezheti magát. Talán nem ártana lemondania a hétvégi programját, különösen, ha az valami nagyon aktív dolog. A szervezetének pihenésre volna szüksége. Aztán megint mehet minden tovább…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Váratlan és meglepő vallomásban lehet része a mai napon. Valaki, akivel mindennapos kapcsolatban van, meglepő érzelmességgel fordulhat ma ön felé. A meglepetés miatt nem is tudja a szokásos álcáját felvenni, és őszintén reagál.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: